Rețetă Culinară: "Tort ocazional"

     Salutare!

Sunteți gata pentru o nouă rețetă culinară ilustrată pregătită în bucătăria mea?
Iată ce rețetă culinară minunată am să va mai prezint astăzi! Rețeta culinară ilustrată cu poză, pe care o să v-o prezint astăzi, se intitulează, simplu: Tort!!!
Mai jos aveți și o poză ca să știți despre ce este vorba, mai apoi ... dacă vă place ce vedeți, continuați să citiți mai departe!
POFTĂ BUNĂ !!!



  • Câteva cuvinte despre rețeta culinară și nu numai:


Mascarpone este o brânză italiană din lapte de vacă, cu pastă proaspătă, fără crustă. Numele vine de cuvântul din dialectul lombard mascherpa, ceea ce înseamnă „smântână”.
Brânza Mascarpone este făcută din smântână coagulată. După procesul de denaturare, zerul este îndepărtat fără presare sau îmbătrânire. Se poate produce cremă de mascarpone cu acid tartric, acid citric, sau chiar suc de lămâie. Mascarpone este lăptos, de culoare albă-gălbuie și este ușor tartinabil. Procentul de grăsime este foarte ridicat, cuprins între 60% și 75%.
Acesta este folosit în feluri de mâncare diferite din regiunea Lombardia, și în special în provincia Lodi, unde este o specialitate. Mascarpone este un ingredientul principal pentru tiramisù. Uneori este folosit în loc de unt sau de brânza Parmezan pentru a îngroșa și îmbogăți risotto.

  • Ingrediente:

    • cremă de iaurt cu cireșe;
    • cremă de mascarpone cu suc de portocale;
    • glazură de ciocolată.

  • Poze:








POFTĂ BUNĂ !!!

Dacă ți-a plăcut, click LIKE !

Dacă ești interesat(ă) poți afla detalii despre acest tort!

Pentru detalii și sfaturi click mai jos!

Contactați-mă !!!

  • Mod de preparare:


... // în curând //
Se servește ca desert.
POFTĂ BUNĂ !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rețetă Culinară: "Ciorbă bihoreană"

Rețetă Culinară: "Tort zi de naștere"

Despre Muzică