Rețetă Culinară: "Tort"

     Salutare!

Sunteți gata pentru o nouă rețetă culinară ilustrată pregătită în bucătărie?
Iată ce rețetă culinară minunată am să va mai prezint astăzi, este vorba despre un  desert, respectiv un: „Tort”!
Mai jos aveți și o poză ca să știți despre ce este vorba, mai apoi ... dacă vă place ce vedeți, continuați să citiți mai departe!
POFTĂ BUNĂ !!!



  • Câteva cuvinte despre rețeta culinară și nu numai:

Tortul (din italiană Torta - cu sensul de pâine rotundă) este un produs fin de patiserie. Acest desert este format din una sau mai multe prăjituri (uneori biscuiți) înmuiate în cremă sau gem. Partea superioară a tortului este, de obicei, decorată cu cremă de glazură și/sau fructe.
În mod tradițional, torturile sunt rotunde, dar există și torturi din prăjituri coapte în forme dreptunghiulare, mai ales cele din producția industrială.
Tortul este consumat la diferite sărbători tradiționale cum ar fi nunți, aniversări și alte evenimente festive. Tortul de nuntă este realizat cu mai multe etaje și deasupra se pun figuri ale mirilor. Pe torturile aniversare se pune un număr de lumânări egal cu vârsta celui sărbătorit. Sau această vârstă poate fi reprezentată cu lumânări în formă de cifre.

  • Ingrediente:

    • [...];

  • Poze:


POFTĂ BUNĂ !!!

Dacă ți-a plăcut, click LIKE !


Dacă ești interesat(ă) de detalii despre acest tort click mai jos!

Contactați-mă !!!


  • Mod de preparare:


... // în curând ... //
Se servește ca desert.
POFTĂ BUNĂ !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rețetă Culinară: "Ciorbă bihoreană"

Rețetă Culinară: "Tort zi de naștere"

BuzzStore - Persil Discs 4in1