Rețetă Culinară: "Salată de ton cu amestec mexican"

     Salutare!

Cum vă mai merge? Sunteți gata pentru o nouă rețetă culinară ilustrată cu poze postată pe blogul meu?
Ehh... dacă voi sunteți sau nu gata ... eu sunt. Astăzi am să vă prezint o nouă rețetă culinară minunată!
Această rețetă culinară se numește „Salata de ton cu amestec mexican” și este o invenție proprie!!!:)
Mai jos aveți și o poză ca să știți despre ce este vorba, mai apoi ... dacă vă place ce vedeți, continuați să citiți mai departe!
POFTĂ BUNĂ !!!


  • Câteva cuvinte despre rețeta culinară și nu numai:

Tonul este o grupă de pești răpitori marini teleosteeni din familia Scombridae, ordinul Perciformes, pești de valoare gustativă și comercială.
O caracteristică a lor este faptul că sunt pești buni înotători care se mișcă necontenit, ei ating o viteză 77 km/h. Corpul lor musculos este fuziform, iar înotătoarea codală este în formă de seceră. Temperatura corpului lor prin mișcarea necontenită este mai ridicată cu 1 grad Celsius decât a apei în care se găsesc.
Când trebuie să pregătești ceva de mâncare și nu ai chef de ceva complicat pentru cina, o salată de ton poate fi soluția perfectă.
Salata de ton se mănâncă de peste 100 de ani. Prima referire la salata de ton a fost făcută în America, în 1907, iar până în 1914 erau deja mai multe rețete de salată de ton publicate. Salata de ton e similară salatei de pui, dar mult mai ieftină fapt ce a făcut ca popularitatea salatei de ton să crească repede.
Datorită faptului că salata de ton este bogată în vitamine aceasta a câștigat statutul de „dieter's dish” în 1960.

  • Ingrediente

  • Poze:





 

---> Poftă bună!!! <---

Dacă ți-a plăcut click, LIKE !

Pentru detalii click mai jos !



  • Mod de preparare:


...// în curând //
Se servesc cu garnitură, după preferințe.

POFTĂ BUNĂ !!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rețetă Culinară: "Ciorbă bihoreană"

Rețetă Culinară: "Tort zi de naștere"

Despre Muzică