Rețetă Culinară: "Biluțe / Bulete de cașcaval"

     Salutare!

Cum vă mai merge? Sunteți gata pentru o nouă rețetă culinară ilustrată cu poză pregătită în bucătăria mea?
Iată ce rețetă culinară minunată am să va mai prezint în continuare!
Această rețetă culinară este una foarte ușoară, ca dificultate, însă, de asemenea, este foarte gustoasă și se numește: „Biluțe / Bulete de cașcaval
Mai jos aveți o poză ca să știți despre ce este vorba, mai apoi ... dacă vă place ce vedeți, continuați să citiți mai departe!
POFTĂ BUNĂ !!!




  • Câteva cuvinte despre rețeta culinară și nu numai:

Vrei să gătești ceva rapid și foarte gustos? Ar fi o alegere bună să pregătești rețeta culinară biluțe / bulete de cașcaval”, un preparat delicios și ușor de realizat.
Un aperitiv rapid și gustos atât pentru ocazii deosebite cât și pentru un mic dejun sau o cina rapidă. În categoria aperitive, biluțe / bulete de cașcaval sunt o sugestie ideala pentru mesele festive cu mulți invitați, mai ales pentru cele în stil: „bufet suedez”. 
Rețeta nu este foarte complicată, mai ales că nu trebuie să se respecte fix cantitățile, acestea se pot adapta proporțional în funcție de numărul de persoane.


  • Ingrediente:

  • Poze:




---> POFTĂ BUNĂ !!!<---

Dacă ți-a plăcut, click LIKE !

Dacă vrei detalii, click mai jos !

  • Mod de preparare:

Cașcavalul se dă pe răzătoare.
Ouăle se separă și se folosesc doar albușurile. Se bat albușurile spumă. Se adaugă peste ele cașcavalul dat pe răzătoare și se încorporează foarte ușor.
Se condimentează cu sare și piper alb.
Se formează, cu lingurița, biluțe mici, cât o nucă și se trec prin pesmet.
Biluțele se pun la prăjit în uleiul încins și se întorc de pe o parte pe alta.
Nu se lasă foarte mult pentru a nu se topi cașcavalul.
Se scot pe un prosop de hârtie absorbantă pentru a înlătura excesul de ulei.
Se servesc cu garnitură, după preferințe.

POFTĂ BUNĂ !!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru ... atentia acordata!:) si ... POFTA BUNA !

Postări populare de pe acest blog

Rețetă Culinară: "Ciorbă bihoreană"

Rețetă Culinară: "Tort zi de naștere"

Despre Muzică